Foto nga estrada e jon shqiptare dhe e huaj ...!

Go down

Foto nga estrada e jon shqiptare dhe e huaj ...!

Post  Admin&Ghost on Wed Jul 01, 2009 4:46 am

Këtu postoni të gjitha fotot e Estradës son shqipëtare dhe asaj te huaj .. Poashtu postoni edhe foto te femijeve te tyre..:p
avatar
Admin&Ghost
Admin

Posts : 77
Join date : 2009-06-30
Age : 21
Location : Therand

View user profile http://ghost.niceboard.com

Back to top Go down

Re: Foto nga estrada e jon shqiptare dhe e huaj ...!

Post  tony-d on Thu Jul 02, 2009 2:46 pm

http://3.bp.blogspot.com/_XMhZojKSh8g/RokVWI4zkpI/AAAAAAAAABc/tsE8iS-BEjY/s320/Double%2Bg%2BArmy%2BDuda.jpg
avatar
tony-d

Posts : 2
Join date : 2009-07-02

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum