15 nentor zgjedhjet Lokale ..!!

Go down

15 nentor zgjedhjet Lokale ..!!

Post  Admin&Ghost on Wed Jul 01, 2009 1:07 pm

Më 15 nëntor të këtij viti, në Kosovë do të mbahen zgjedhjet lokale. Ky njoftim vjen nga kabineti i presidentit të Kosovës, Fatmir Sejdiu. Vendimi ka pasuar një sërë konsultimesh që ai ka zhvilluar me partitë politike në Kosovë. Kjo datë ka qenë në qendër të debatit midis forcave politike në pushtet, të cilat preferonin nëntorin dhe atyre në opozitë, të cilat kërkonin që zgjedhjet të mbahen në tetor.


Sidoqoftë caktimi i datës për mbajtjen e zgjedhjeve, tashmë u ka dhënë fund dilemave të shprehura kohëve të fundit se ato edhe mund të mos mbahen këtë vit.
avatar
Admin&Ghost
Admin

Posts : 77
Join date : 2009-06-30
Age : 21
Location : Therand

View user profile http://ghost.niceboard.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum