Historia e Arit ..!

Go down

Historia e Arit ..!

Post  Admin&Ghost on Wed Jul 01, 2009 1:03 pm

Studimet mbi artin ne kohera jane të pafundme. të pafundme po aq sa të kufizuara jane dhe frutet e marra nga keto studime ne vite. Jane të pafundme për faktin se çdo ditë mesojme dicka të re ne lidhje me zhvillimin e artit dhe ate çfarë arti perfaqeson, por gjithashtu të kufizuara pasi çdo e re gjithmone perballet me pikpyetje të cilat shpesh here mbeten thjesht pikpyetje.

Ne kete teme do të mundohemi të japim pak histori ne lidhje me artin qe ne koherat me të lashta. Me poshte do të jap një ndarje me emertime të artit ne kohera dhe do të afroja të gjithë art dashesit të jepnin informacione ne baze të njohurive të tyre.

Nga aq sa kam lexuar gjithmone ka pasur ndeshje të mendimeve ne diskutime të tilla edhe nga studiues apo profesore të artit, për kete është e kuptueshme qe edhe tek kjo teme shpesh here mund të ndeshemi me mendime të cilat kundershtojne njera tjetren. Por qellimi i temes është të ndajme njohurite tona mbi artin duke ndihmuar njeri tjetrin për të sqaruar edhe ato ide të cilat mund ti kemi të gabuara.

për të gjithë ata të cilet jane të interesuar të marrin pjese ne kete diksutim do ju lutesha të ndiqnin rradhen kohore të zhvillimeve të artit. Shembull: Nuk duhet kaluar drejt ne Romanticizem pa zhvilluar ne fillim artin e Rilindjes.
avatar
Admin&Ghost
Admin

Posts : 77
Join date : 2009-06-30
Age : 21
Location : Therand

View user profile http://ghost.niceboard.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum