Moda....!..!

Go down

Moda....!..!

Post  Admin&Ghost on Wed Jul 01, 2009 12:55 pm

Moda


Moda është vlera që paraqitet më së shpeshti në listën e rezultateve. Për ta përcaktuar modën, duhet t’i rendisim rezultatet dhe pastaj t’i numërojmë të gjitha. Vlera që paraqitet më së shpeshti është moda. Në disa shtrirje ekzistojnë më shumë se një vlerë modale. Për shembull, në një shtrirje bimodale ekzistojnë dy vlera që paraqiten më së shpeshti.

Qka mendoni ju???
avatar
Admin&Ghost
Admin

Posts : 77
Join date : 2009-06-30
Age : 21
Location : Therand

View user profile http://ghost.niceboard.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum